Hamarosan – Nosztalgiázzunk – készítsünk minyont!

Hamarosan – Nosztalgiázzunk – készítsünk minyont!

Részvételi díj: 22 900 Ft / fő

Nosztalgiázni sokféleképpen lehet. Például úgy is, hogy beleharapunk egy süteménybe, aminek az ízvilága visszarepít minket az időben.

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

SKU KL2023-1 Kategória

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Nosztalgiázni sokféleképpen lehet. Például úgy is, hogy beleharapunk egy süteménybe, aminek az ízvilága visszarepít minket az időben. Arra gondoltunk, hogy workshopunkon egy ilyen időutazásra hívjuk a kedves résztvevőket és megmutatjuk, hogyan készíthetők el azok a sütemények, melyek manapság már nincsenek reflektorfényben, de nekünk mégis nagyon kedvesek lehetnek. Az ízek által emlékek elevenednek meg ezen az alkalmon, amikor is Molnár Ferenc Tanár Úr, – aki a magyar hagyományos cukrászat szerelmese – lesz időutazásunk vezetője.

  A workshopon megmutatjuk, hogy készül a szúrt és a vágott minyon, elkészítjük együtt kétféle ízben csokis, mogyorós, mandulás, kókuszos karamellás, rumos-diós, stb. kávés, diós, vaníliás választható) és 12 db – 12 db süticsodával indulunk haza, hogy megkínálhassuk szeretteinket is, s talán egy kicsit meséljünk arról is, hogy milyen emlékeket hozott elő ennek a hagyományos süteménynek az elkészítése. Ez a workshop kiváló alkalom lesz egy kis nosztalgiázásra is😊

  4 óra

  22.900 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

  Molnár Ferenc

  Molnár Ferenc

  Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.