Krémes est (variációk a krémesre)

Krémes est (variációk a krémesre)

Részvételi díj: 22 900 Ft / fő

A krémeseknek is sok fajtája létezik, de ami közös bennük, az könnyed, elegáns megjelenésük, kicsit azt a látszatot keltve, hogy nincs is benne kalória.

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

SKU KL2023-3 Kategória

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  A krémeseknek is sok fajtája létezik, de ami közös bennük, az könnyed, elegáns megjelenésük, kicsit azt a látszatot keltve, hogy nincs is benne kalória. Ezt a leveles tésztából készülő süteményt kevesen merik otthon elkészíteni, ezen a workshopon azonban megmutatjuk, hogyan készíthető el otthon is, elkápráztatva mindenkit, akinek jut belőle.

  Az élvezet tovább fokozható a Tejszínes krémessel (bécsi krémesként is ismert).

  Erről az alkalomról sem távozunk üres kézzel és a család, barátok biztosak lehetnek benne, hogy a kávé, tea mellé egy igazán kellemes süteményt fogyaszthatnak abból a krémesből, amit a workshopon készítettünk el😊

  22.900 Ft

  Aki a workshopot vezeti:

  Molnár Ferenc

  Molnár Ferenc

  Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.