“Dunkin’ Donuts – a túl édes, túl színes, de legalább amerikai fánk”

“Dunkin’ Donuts – a túl édes, túl színes, de legalább amerikai fánk”

Részvételi díj: 24 900 Ft / fő

Ugye Neked is megvan, hogy az amerikai filmekben a rendőrök egy autóban vagy egy kávézóban ülve fánkot esznek. Bár sztereotípiának tűnhet, hogy az amerikai rendőröket a fánkevéssel azonosítjuk, de némi valóságalapja van a filmbéli képeknek, hiszen az Egyesült Államokban a 19. század végén és a 20. század elején több városban is megnyitottak olyan üzleteket, amelyek friss fánkokat árultak. Ezek az üzletek az éjjeli órákban is nyitva voltak, így a rendőrök, akik éjszakai műszakban dolgoztak, gyakran betértek fánkot enni…

Ezek után adja magát, hogy az épp aktuális kedvenc sorozatunk előtt ülve mi is bármikor elmajszolhassunk otthon egy ilyen fánkot, ráadásul olyat, amit mi készítettünk. Tuti, hogy a barátaid is imádni fogják.

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 12 hely szabad.

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  „Engedjen máskor is az édes csábításnak!” – volt olvasható a Dunkin’ Donuts papírzacskóin és szalvétáin. A fehér-pink-narancs színvilágú amerikai fánkfranchise első üzlete kishazánkban 1992–1993 környékén nyílt, ahol a magyar közönség is megkóstolhatta a csokis vagy színes mázzal kent, a mi szalagos fánkunktól egészen eltérő jellegű, olajos édességeket, a boston fánkot vagy az eklerre emlékeztető hosszúkás formájú bismark-ot, ami felül csokival volt mázazva, belülről pedig a második harapás után vaníliakrém folyt ki belőle.

  Ha Te is kedvet kaptál, hogy otthon elkészítsd a fánkot – ráadásul olaj nélkül, sütőben, akkor gyere el június 8-án hozzánk és tanuld meg nemcsak a fánk, de a krém elkészítési fortélyait.

  Miközben szorgos munka folyik, a workshop vezetőjétől, Szilvitől minden tippet és trükköt megkapsz, hogy otthon is tökéletesen sikerüljön a fánkod.

  Az elkészült remekművek természetesen hazavihetőek a család és barátok legnagyobb örömére. Ehhez dobozt biztosítunk, de ha környezettudatosan hozol magaddal, annak nagyon örülünk!

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 24.900 Ft