Művészetterápia – belső képeink gyógyító ereje – minden szerdán

Művészetterápia – belső képeink gyógyító ereje – minden szerdán

Részvételi díj: 8 500 Ft / fő

Ha a stresszes hétköznapokat szeretnéd egy kicsit színesebbé, könnyedebbé tenni, és helyette az ITT és MOST élményre fókuszálni, akkor várunk Téged is szerdánként művészetterápiás foglalkozásra.

Időtartam: 2 óra

Órák minden héten szerdán 17-19 óra között

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 10 hely szabad.

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  A művészetterápiás alkalmak a természetre hangolódva segítenek megnyitni a belső világunkat, amelyet az alkotói folyamat teljesít ki. Az egyes hónapok természeti szépségének és sajátosságainak, valamint lelki üzenetének a művészet segítségével történő bemutatása arra szolgál, hogy érzelmileg mozgósítsa a csoportrésztvevőket.

  Alkalmazott technikák: akvarell, por- és olajpasztell, tus, agyag, montázs és kollázs

  Előzetes rajztudást nem igényel, mert a belső képek megjelenítése egyénileg történik.

  Órák minden héten szerdán 17-19 óra között

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Aki a workshopot vezeti:

  Géczi Mónika

  pszichopedagógus, művészetterapeuta

   

  Több, mint 10 éves szakmai tudásomat az Eötvös Loránd Tudományegyetemen alapoztam meg gyógypedagógusként, pszichopedagógia szakirányon. A fejlődéslélektanon keresztül ismertem meg a gyermekek testi és lelki növekedési folyamatát, a fogamzástól a csecsemő- és kisgyermekkoron, az iskolás- és serdülőkoron keresztül egészen a felnőttkorig. Nemcsak megismertem, de megértettem az emberi viselkedés gyökereit és az életkori, a környezeti és a nevelői (bio-pszicho-szociális) sajátosságok hatására a személyiségfejlődés változásait.

  2015-ben 100 órás sajátélményű csoportban különféle testtudati technikán alapuló módszereken keresztül tapasztaltam meg a testtudati figyelmet, illetve mélyítettem el az önismeretem a különböző testrészek, testi érzetek és mozgás minőségek fókuszba emelésével, egyéni, páros és csoportos gyakorlatokon keresztül.

  Mivel mindig is érdekelt az ember hármas természete, illetve az ember viszonyulása a Természethez és annak körforgásához, így 2022-től a Katarzisz Komplex Művészetterápia módszerével dolgozom, amelyet dr. Antalfai Márta fejlesztett ki.

  Saját élményű verbális és nonverbális önismereti utamon végig kísértek az elmúlt 18 évben a mai napig is az autentikus mozgás, a művészetterápia, a pszichodinamikus mozgás- és táncterápia, az 5Ritmus mozgásmeditációja, a Hellinger-féle családállítás, a jóga és meditáció, valamint a pszichodráma módszerei és eszköztára.