Ősszel újra Bonbon workshop

Ősszel újra Bonbon workshop

Részvételi díj: 21 900 Ft / fő

A bonbon minden alkalomra tökéletes ajándék, főleg akkor, ha saját kezűleg készíted el. Ha Te is szeretnél családodnak házi finomságokkal kedveskedni, akkor gyere el bonbon készítő workshopunkra, ahol az édes pillanatokból garantáltan nem lesz hiány.

 

Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

Ebben az időpontban még 10 hely szabad.

Jelentkezés a programra  Hány személyre szóljon az ajándékutalvány?

  Leírás

  Szeretnéd otthon is magabiztosan elkészíteni ezeket az ellenállhatatlan csokicsodákat? Természetesen akkor is itt a helyed, ha csak szimplán szeretnél csokiba merülni, mert azt megígérhetjük, hogy a foglalkozás végére nyakig csokis leszel!

  A workshopon megismerkedünk a csokoládékészítés alapjaival, a temperálással, a formába öntéssel, a töltelékekkel, a díszítéssel. Minden szükséges alapanyagot és eszközt biztosítunk! Háromféle bonbon készül, különböző töltelékekkel és díszítéssel. Miközben szorgos munka folyik, cukrász szakoktatónktól minden fontos elméleti tudást is megkapsz, hogy otthon is tökéletesen sikerüljön a bonbonkészítés.

  Az elkészült remekművek természetesen hazavihetőek! Ehhez dobozt biztosítunk, de ha a környezettudatosan hozol magaddal, annak nagyon örülünk!

  Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)

  Részvételi díj: 21.900 Ft

   

  Aki a workshopot vezeti:

  Molnár Ferenc

  Molnár Ferenc

  Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.