Részvételi díj: 21 900 Ft / fő
Gyakori téma háziasszonyok között, hogy a „piskótám most valamiért nem lett olyan, mint szokott”, „nem jött fel” és még számos módja van, hogy kifejezzük, az általunk készített piskótával nem vagyunk elégedettek, valami baj van vele.
Időpont: 2026. január 15. 15:00
Helyszín: Klasszis Oktatás Kft. tanműhely (1134 Budapest, Róbert Károly körút 49-51. „C” épület, II. emelet)
Ebben az időpontban még 12 hely szabad.
2026.01.15. 03:00 pm Kérlek, válassz időpontot! |
Gyakori téma háziasszonyok között, hogy a „piskótám most valamiért nem lett olyan, mint szokott”, „nem jött fel” és még számos módja van, hogy kifejezzük, az általunk készített piskótával nem vagyunk elégedettek, valami baj van vele.
Ezen az alkalmon egy szakavatott és gyakorlott cukrász, Molnár Ferenc Tanár Úr mutatja meg, hogy piskótát készíteni igenis lehet úgy, hogy a fenti mondatok közül egy sem kell, hogy elhangozzék, hanem természetes legyen, hogy a piskótánk jól sikerül – és kész😊
A piskóta, mint alaptészta van a középpontban ezen az alkalmon, de ez talán túl kevés lenne ahhoz, hogy igazi élménnyel távozzunk a workshopról.
Készítsünk hát egy küllemre és belbecsre is kiváló süteményt belőle:
az Indiánert!
Habos, krémes, tökéletes piskótán és ráadásul haza is visszük. Kell ennél több egy jó délutánhoz?
Időtartam: 3,5 óra
21.900 Ft

Pedagógusként és cukrászként a legfontosabb feladatomnak tartom, hogy a szakma szeretete mellett olyan gyakorlati tudást, biztos alapot adják át az érdeklődőknek, amit sikerrel tudnak akár a szakmában, akár otthon hasznosítani. Hiszem, hogy ebben a szakmában szükség van a folyamatos önfejlesztésre, hiszen mindig újabb és újabb technológiák, anyagok bukkannak fel, de aki erős alapokkal rendelkezik, annak ez sem okoz majd nehézséget.

2025.11.07. 05:00 pm Kérlek, válassz időpontot! |

2026.01.08. 03:00 pm Kérlek, válassz időpontot! |

2025.11.27. 05:00 pm Kérlek, válassz időpontot! |
